Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Μπενζεμά ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Μπενζεμά ο ΖιντάνtnalΤετ, 12/16/2020 - 14:24

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Καρίμ Μπενζεμά ο Ζινεντίν Ζιντάν και δε δίστασε να τον ανακηρύξει, ως τον καλύτερο Γάλλο επιθετικό στην ιστορία της χώρας. Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως τα επιτεύγματα του παίκτη των “μερένχες” μιλούν από μόνα τους. 

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν δήλωσε: “Για μένα είναι ο καλύτερος. Έμεινε τόσα χρόνια στη Ρεάλ, σε τόσο κορυφαίο επίπεδο και συνεχώς

βελτιώνεται. Έχει παίξει πάνω από 500 παιχνίδια και έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ. Τα επιτεύγματα του μιλούν από μόνα τους”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός συμπλήρωσε: “Ναι είναι ο καλύτερος στην ιστορία για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν, αλλά για μένα αυτός είναι ο κορυφαίος όλων”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Καρίμ Μπενζεμά ο Ζινεντίν Ζιντάν και δε δίστασε να τον ανακηρύξει, ως τον καλύτερο Γάλλο επιθετικό στην ιστορία της χώρας. Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 14:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα