Ρεάλ Μαδρίτης: Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Αντσελότι

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, στο 3-3 των δυο ομάδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League. Ο Αντσελότι αναφέρθηκε στην απόφασή του να ξεκινήσει τον Ροντρίγκο στα αριστερά της επίθεσης.  

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στα όριά τους. Ήταν μια πραγματική μάχη. Πιέσαμε αρκετά και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε

την ικανότητά μας να βγάζουμε γρήγορες αντεπιθέσεις. Σκόραραν πολύ νωρίς, αντιδράσαμε σωστά και παίξαμε εκπληκτικά για 60 λεπτά, αλλά η Σίτι έβαλε δύο πανέμορφα γκολ. Δεν πιστεύω ότι μας επηρέασε το ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ τόσο νωρίς. Προφανώς, θέλαμε να πάμε με πλεονέκτημα στη ρεβάνς, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με πολλά πράγματα που κάναμε απόψε. Αν παίξουμε τόσο καλά και στο Μάντσεστερ, θα πάρουμε την πρόκριση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι αιφνιδιάσαμε τη Σίτι με αυτή την κίνηση. Το δεύτερό μας γκολ ήρθε από μια τέλεια κίνηση και μια εκπληκτική συνεργασία του Βινίσιους με τον Ροντρίγκο. Όταν συνδυάζονται οι δυο τους δημιουργούν πολλές φάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα