Ραντεβού στο Savin

Εάν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που η βραδινή σας έξοδο τελειώνει μόλις σερβιριστεί το επιδόρπιο του δείπνου η είδηση που ακολουθεί μάλλον σας είναι αδιάφορη ! Εάν όμως, πολλές φορές μετά τις 11:00 τη νύχτα έχετε αναρωτηθεί, ιδίως τις καθημερινές, «και τώρα που θα πάμε να συνεχίσουμε να πιούμε ένα ποτό και γιατί όχι να χορέψουμε και λίγο » τότε αυτό το κείμενο είναι για εσάς .

Μπορεί κάποτε οι επιλογές να ήταν πολλές η κρίση όμως τις περιόρισε, υπάρχουν όμως καλά νέα. Τρεις άνθρωποι με πολυετή παρουσία στο χώρο της νυχτερινής
διασκέδασης με πρωτοστάτη το γνωστό μάνατζερ Μάνο Καλανδράνη φιλοδοξούν να επαναφέρουν την Αθηναϊκή νύχτα στα καλύτερα της . Σε ένα «ιστορικό» σημείο επί της οδού Ξάνθου 5 στο Κολωνάκι ,την Πέμπτη 11/110 κάνει πρεμιέρα το Savin ένα διαφορετικό bar club που υπόσχεται να κάνει όλες τις νύχτες σας πλην Κυριακής πολύ ενδιαφέρουσες. Οι καλύτερες χορευτικές μουσικές από καταξιωμένους DJs μαζί με εξαιρετικά cocktails θα σας κρατούν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ! Φορέστε λοιπόν την καλύτερη διάθεση σας και ελάτε στο Savin και δώστε άλλο νόημα στην καθημερινότητα σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα