Ραντεβού ανανέωσης με Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ένα από τα πρόσωπα της φετινής Superleague. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει εντυπωσιάσει με τον Ατρόμητο που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν, από την ομοιογένεια της ομάδας του και από τον τρόπου παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Όλα αυτά κάνουν τους ιθύνοντες της Περιστεριώτικης ΠΑΕ να σπεύδουν να μπουν σε διαδικασίες επέκτασης της συνεργασίας τους.

Τις επόμενες μέρες -και πάντως πριν τα τέλη
Γενάρη- αναμένεται ο εκπρόσωπος του Κάναντι στην Αθήνα προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα που θα ικανοποιούν και τις δύο πλευρές για να επιτευχθεί η επέκταση του συμβολαίου του προπονητή των κυανόλευκων. Στον Ατρόμητο υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση για την επιλογή που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι μετά τη φυγή Σα Πίντο και θέλουν να συνεχίσουν και την επόμενη περίοδο με τον ίδιο προπονητή.

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας στον Ατρόμητο, βλέπει ως πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη και επί 24ώρου βάσης ασχολείται με το πως θα το πετύχει. Για την ώρα δεν υπάρχει προσέγγιση από καμία άλλη ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού αν και δεν αποκλείεται η πορεία του να έχει τραβήξει κάποια βλέμματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα