Ράλλυ Dakar 10η ημέρα: Πτώση και τραυματισμός για τον Άντριαν Βαν Μπέβερεν (video)

Πτώση και εγκατάλειψη για τον αναβάτη της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha Άντριαν Βαν Μπέβερεν. Ο 27χρονος έπεσε (ενώ ήταν πρώτος στη γενική κατάταξη) και έσπασε την κλείδα του.

Άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη και εγκατάλειψη πρωταγωνιστή συνέβη στο Ράλλυ Dakar. Ο Άντριαν Βαν Μπέβερεν ενώ είχε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των μοτοσυκλετών έπεσε λίγο πριν τον τερματισμό της 10ης Ειδικής Διαδρομής στο Belen. Ο
Γάλλος πολυνίκης του Enduropale du Touquet μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, στη La Rioja, ο Βαν Μπέβερεν αναμένεται να επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες.

Μετά το περιστατικό, ο Γάλλος μεταφέρθηκε αρχικά στο αεροδρόμιο Belen της Αργεντινής, όπου υποβλήθηκε σε αρχικούς ιατρικούς ελέγχους. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Regional Dr. Vera Barros στη La Rioja της Αργεντινής.

Μετά από δεύτερο κύκλο εξετάσεων στη La Rioja, επιβεβαιώθηκε ότι ο Adrien υπέφερε από σπασμένη κλείδα, δύο σπασμένα πλευρά και μώλωπες στους πνεύμονές του, που προκλήθηκαν από την πτώση. Μετά από προσωπική του αίτηση και με την άδεια της ιατρικής ομάδας, ο Βαν Μπέβερεν αναμένεται να πετάξει πίσω στη Γαλλία το βράδυ της Τετάρτης ή την Πέμπτη το πρωί για να ξεκινήσει την αποκατάστασή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα