Ρ. Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει»

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το 2023 όντας στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας στους «16» του UECL κι όπως είναι λογικό, ο προπονητής του, Ράζβαν Λουτσέσκου μονοπωλεί – ακόμη περισσότερο – το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του.

Ο… «αρχιτέκτονας» – και – της φετινής ομάδας, ρωτήθηκε σχετικά από Ρουμάνους δημοσιογράφους για αυτά που βιώνει στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» κι η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει γιατί

είναι απίστευτη η εμπειρία που ζω εδώ. Δεν το έζησα, εξακολουθώ να το ζω».

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης δεν άργησαν να έρθουν κι οι ερωτήσεις για το αν θα επέστρεφε στην πατρίδα του για να προπονήσει μια ρουμανική ομάδα. Κι όπως ο ίδιος απάντησε: «Είμαι Ρουμάνος προπονητής, ανήκω στη Ρουμανία. Δεν συζητάω όμως για κανένα σύλλογο ή μπορούμε να συζητήσουμε για όλους τους συλλόγους στη Ρουμανία για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε για το αν θα προπονούσατε την Στεάουα. Δεύτερον, ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω και στη Ρουμανία. Τώρα δεν είναι η ώρα γιατί είμαι σε ανοδική πορεία, είμαι επιτυχημένος, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι». 

Και κατέληξε: «Έχω την ευκαιρία να δουλέψω έξω και αυτό με βοηθά να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματικά. Ζω ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το να είσαι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω αν δεν κάνω ένα σακίδιο για να γυρίσω όλο τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα