Προτεραιότητα ο επιθετικός για το «τριφύλλι»

Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εξετάζει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών. Η επικείμενη πώληση του Αντρές Τσάβες και ο τραυματισμός του Λουτσιάνο έχουν περιορίσει σημαντικά τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού για τη γραμμή κρούσης.

Μετά και τον τραυματισμό του Μολίνς, οι λύσεις έρχονται από την ομάδα Νέων και για αυτό τον
λόγο αγωνίστηκε ως βασικός ο Πίσπας στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Για την κορυφή της επίθεσης, πρώτος στόχος του Έλληνα τεχνικού φέρεται να είναι ο Γιάννου, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρείται αρκετά δύσκολη, λόγω των υψηλών απολαβών του παίκτη. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από την κινεζική ομάδα, στην οποία δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής το τελευταίο χρονικά διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού, με τον Βαγγέλη Οικονόμου να είναι η πρώτη επιλογή, μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο. Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και να τεθεί ο παίκτης άμεσα στη διάθεση του Ουζουνίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα