Πρώτα η πρόκριση επί της Λουκέρνης

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League, όπου θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες τονίζουν πως τα μετεγγραφικά ζητήματα έχουν «παγώσει» προς το παρόν και πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πρόκριση επί των Ελβετών.

Αυτό δε σημαίνει
πως δε θα γίνουν νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, τις προσεχείς ημέρες. Δημοσιεύματα τονίζουν πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για συνολικά πέντε ακόμα προσθήκες. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν τερματοφύλακα, έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό, έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό.

Για τη θέση της μεσαίας γραμμής, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, για την απόκτηση του Γκιγέρμε. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα και αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των Πειραιωτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα