Προπόνηση με νέα πρόσωπα

Ότι κι αν έχει συμβεί μεταγραφικά, το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι της ομάδας κι η προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο, εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ είναι η απόλυτη προτεραιότητα.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν – και σήμερα – από νωρίς στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας τη δουλειά τους με στόχο την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από σήμερα, στην προπόνηση συμμετέχουν και τα πλέον πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα
της ομάδας, Μιχόγεβιτς και Μουλέν, που φυσικά έτυχαν της καθιερωμένης υποδοχής από τους υπόλοιπους με την παραδοσιακή ... φάλαγγα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει τη δουλειά για βελτίωση τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην ορθολογική ανάπτυξη απέναντι σε «κλειστές» άμυνες.

Λογική που είχε ως συνέπεια τον διαχωρισμό των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με τη θέση που πλαισιώνουν σε συνθήκες αγώνα. Κανονικά και δίχως πρόβλημα μετείχε και ο Τζάλμπα Κάμπος, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης. Το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Το αυριανό ραντεβού της ομάδας είναι στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα