Προχωράει για Κωνσταντινίδη

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη από τον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση και του Γιάννη Μυστακίδη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” τα έχουν βρει με την πλευρά του παίκτη, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη και
θα τον παραχωρήσει ως ελεύθερο στο “τριφύλλι”.

Την ίδια στιγμή, ο Μυστακίδης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να κατηφορίσει στην Αθήνα, για λογαριασμό των “πράσινων”, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο 23χρονος επιθετικός περιμένει την οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων. Ο νεαρός επιθετικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός, χωρίς να υπάρχει ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του από τους “πράσινους”.

Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Έργκους Κάτσε, με τον παίκτη να αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό. Αν δεν καταφέρει να βρει κάτι, τότε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα