«Ποδαρικό» στο απόρθητο κάστρο

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ανοίγει τον δεύτερο γύρο της Euroleague θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του κόντρα στην Αναντολού Εφές (21:15, Novasports2HD).

Oι «πράσινοι» είναι ψηλά στην βαθμολογία και αυτό το οφείλουν σε ένα σημαντικό ποσοστό στο γεγονός ότι έχουν κρατήσει απόρθητο το ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έτσι καλείται να παραμείνει αήττητη
εντός έδρας απέναντι στους Τούρκους και να συνεχίσει σε τροχιά τετράδας στην κανονική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά εφιστά την προσοχή στην επικινδυνότητα του αντιπάλου, που άλλαξε προπονητή και θέλει να κάνει αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο, έχοντας τελειώσει τον πρώτο με ρεκόρ 4-11.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 20 φορές από το 2000 στον θεσμό, με τους «πράσινους» να έχουν 13 νίκες και επτά ήττες, ενώ εντός έδρας το ρεκόρ τους είναι 7-1.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

21:15 Παναθηναϊκός Superfoods – Αναντόλου Εφές (#PAOEFS), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα - Βαλένθια, Novasports3HD
22:00 Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports1HD Novasports3HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
Keywords
Τυχαία Θέματα