Πίστη για Πέδρο Κόντε, απειλή από UEFA στο Βελιγράδι

Εδώ και δύο μέρες ακούγεται έντονα στο Βελιγράδι το όνομα του Ισπανού φορ του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε.

Ήδη έχουμε αναφέρει για την πρόταση της πρωταθλήτριας Σερβίας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ύψους 600 χιλιάδων ευρώ κατόπιν και της παρότρυνσης του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος ξέρει τον Ίβηρα παίκτη αλλά και έχει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Απομένει η άποψη του Πέδρο Κόντε
καθώς ο ίδιος πρόσφατα απέρριψε πρόταση από αραβική ομάδα κι ασφαλώς δεν μπορεί τίποτε να προχωρήσει εάν δεν συμφωνήσει κι ο παίκτης!

Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως έχει εδώ και λίγες ώρες άλλο ένα θέμα που τον απασχολεί και προφανώς τον προβληματίζει!

Αφορά την Ευρωπαϊκή του πορεία καθώς ναι μεν ξεκίνησε πολύ καλά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας την Λιθουανική Σούντουβα με 3-0 στο πρώτο ματς όμως σε αυτό το παιχνίδι ο παρατηρητής κατέγραψε ρατσιστικά συνθήματα των Σέρβων οπαδών κι αυτό μπορεί να κοστίσει καθώς ήδη υπάρχει για τον ίδιο λόγο τιμωρία με ανασταλτικό χαρακτήρα στην ομάδα του Βελιγραδίου!

Η υπόθεση θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της UEFA στις 10 Αυγούστου με την αγωνία να είναι μεγάλη.

Ο Ερυθρός Αστέρας εκτός απροόπτου θα βρεθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρείται πολύ πιθανή η τιμωρία κι αυτό θα σημαίνει πως θα παίξει χωρίς θεατές.

Ήδη οι οπαδοί του Αστέρα δεν θα πάνε στην ρεβάνς της Λιθουανίας την ερχόμενη εβδομάδα λόγω του πρόστιμου που επιβλήθηκε στην ομάδα από την συμπεριφορά τους στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με την Γιούρμαλα της Λετονίας!
Keywords
Τυχαία Θέματα