Πίρσμαν: “Απογοητεύτηκα που δεν πήγα στον Άρη”

Ο Μάρβιν Πίρσμαν εμφανίστηκε αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του Βελγίου. Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα (23/12), ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, η διοίκηση της ηπειρωτικής ομάδας ζήτησε ένα μεγάλο ποσό να τον παραχωρήσει, η μεταγραφή δεν έγινε γι’ αυτό τον λόγο και ο ίδιος έμεινε με το αίσθημα της απογοήτευσης!

Ακόμη,

μίλησε για το δικό του πιθανό μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα ή σε άλλον σύλλογο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, για το ενδεχόμενο να κάνει μια μεταγραφή τώρα, τον Ιανουάριο, αλλά και για την πορεία των “μπλε” στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο τις τελευταίες δύο σεζόν.

Αρχικά ο Πίρσμαν δήλωσε: «Αν και έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο καλοκαίρι, η άμυνα παρέμεινε σταθερή και αυτό αποδίδει καρπούς. Δεν ξεκινήσαμε με υψηλούς στόχους, γιατί τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν ήταν καλά, όμως, για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι τα αποτελέσματα των φιλικών δεν σημαίνουν απαραίτητα και μια κακή σεζόν. Συνεχίζουμε να επιβεβαιώνουμε τα καλά της περασμένης σεζόν. Εξαιρείται το Κύπελλο αυτή τη σεζόν, γιατί δείξαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στην Λάρισα. Ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες και στο τέλος αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Δεν είναι τόσο μεγάλη αποτυχία, αλλά είναι κρίμα μετά το πολύ σπουδαία αποτελέσματα της περασμένης σεζόν. Κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά αποδείξαμε ότι ήταν εφικτό».

Ερωτώμενος αν υπάρχει διαφορά του ΠΑΣ Γιάννινα με τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, ο Πίρσμαν απάντησε: «Τις τελευταίες αγωνιστικές χάσαμε από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αποτελεσματικός και όλες τις ευκαιρίες τις έκανε γκολ. Με τον Παναθηναϊκό ήταν μια κακή μέρα. Κάναμε καλά ματς, όπως για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό. Οι μεγάλοι σύλλογοι πλέον μας υπολογίζουν και πρέπει να μας υπολογίζουν. Από την περασμένη σεζόν τους δυσκολεύουμε πολύ».

Για το γεγονός ότι είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια, ο Πίρσμαν τόνισε: «Παλιότερα συνήθιζα να παίρνω πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά είναι μέρος της δουλειάς ενός αμυντικού. Είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτερές μου χρονιές, το μέλλον θα το δείξει. Ελπίζω ότι τα καλύτερα θα είναι μπροστά. Είμαι φιλόδοξος, αν και είμαι 31 ετών, και θέλω να πάω ακόμα πιο ψηλά. Δεν ξέρω, αν τα καταφέρω, αλλά το προσπαθώ».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι σχολίασε: «Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε πρόταση από τον Άρη, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ένα υψηλό ποσό για τη μεταγραφή μου. Και τώρα τον χειμώνα είναι πιθανή μία μεταγραφή μου, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν με τις καλύτερες συνθήκες για μένα. Το περασμένο καλοκαίρι, πάντως, απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά από τον Άρη στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα παραπάνω».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στο Βέλγιο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο: «Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις προτάσεις τους, αλλά περνάω καλά αυτή τη στιγμή εκτός Βελγίου. Σκέφτομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή, αλλά προς το τέλος της καριέρας μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα