Πικέ: «Να ηρεμήσουν οι οπαδοί»

Καλύτερη συμπεριφορά ζήτησε ο Τζέραρντ Πικέ από τους οπαδούς της Εσπανιόλ, μετά την εκτός έδρας ήττα από την ομάδα τους (0-1) στο κύπελλο Ισπανίας και τα δυσάρεστα επεισόδια που ακολούθησαν.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα ότι δεν θα γίνει μάρτυρας παρόμοιου σκηνικού στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στο Καμπ Νου από τους οπαδούς της Μπάρτσα. Οι «μπλαουγκράνα» υπέστησαν την πρώτη ήττα τους από τον περασμένο Αύγουστο και η απογοήτευσή τους έγινε πιο έντονη λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου. Ο τερματοφύλακας Γιάσπερ Σίλεσεν χτυπήθηκε από αντικείμενο
που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα, ενώ ο Πικέ άκουσε μερικά όχι και τόσο κολακευτικά συνθήματα για τον ίδιο και τη σύντροφό του Σακίρα. «Δεν είμαι από αυτούς που θα έκαναν θέμα όλη αυτή την κατάσταση. Ξέραμε από πριν ότι το Κορνεγιά είναι μία δύσκολη έδρα. Ελπίζω μόνο ότι όλο αυτό δεν θα επαναληφθεί στο Καμπ Νου: δεν χρειάζεται ούτε να προσβάλλουμε κανέναν, ούτε να πετάξουμε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε. «Όταν χάνεις, αμέσως ψάχνεις για εξηγήσεις, αλλά η ομάδα αγωνίστηκε καλά. Το χαμένο πέναλτι ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί και η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι δεν πήγε όπως το θέλαμε, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω τον τρόπο για να χάσουμε, θα επέλεγα αυτόν. Εν μας πληγώνει η διακοπή του σερί νικών μας, ενώ μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στη ρεβάνς», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα