Πιέλ: «Δίκαιη η νίκη μας»

Ο Κλοντ Πιέλ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη 3-2 της Λέστερ επί της Νιούκαστλ και συμπλήρωσε πως οι παίκτες του είχαν εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά. Παράλληλα, ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην πίεση που υπάρχει σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Αρχικά, ο Πιέλ δήλωσε: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη μετά την εξαιρετική συμπεριφορά που επιδείξαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε κόντρα στη Νιούκαστλ και κόντρα στην ατμόσφαιρα, κάτι που πάντα είναι δύσκολο να κάνεις. Ποτέ δεν είναι παίξε – γέλασε να αντισταθείς στην πίεση. Το
δεύτερο γκολ μας έδωσε το προβάδισμα, αλλά ήταν δύσκολο. Η ισοπαλία ωστόσο θα ήταν ένα επίσης δύσκολο αποτέλεσμα για να το δεχθούμε. Η ομάδα μου άξιζε το τρίτο γκολ μετά την φανταστική συμπεριφορά της».

Στη συνέχεια, τόνισε για τη συμπεριφορά των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο: «Το πρώτο παράδειγμα είναι ο Σίντζι. Είναι καμικάζι και κάνει καλό στην ομάδα. Είναι φανταστικός παίκτης, δείχνει φανταστικό χαρακτήρα και αρέσει σε όλους στην ομάδα γιατί προσφέρει και πάντα δίνει τα πάντα για το σύνολο».
Keywords
Τυχαία Θέματα