Πετράκης: "Χάσαμε από καλύτερο αντίπαλο"

Ρεαλιστής ο Γιάννης Πετράκης, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, ενώ μίλησε για τον Κόντε και τους στόχους της ομάδας του.

«Ευχόμαστε στην ΑΕΚ και σε όλες τις ελληνικές ομάδες καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Αυτές οι νίκες είναι χρήσιμες σε όλους μας. Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΚ μπορούμε να πούμε ότι κέρδισε δίκαια. Ήταν
καλύτερη από εμάς, αν και προερχόταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας έβγαλαν ενέργεια και μας κέρδισαν. Από την πλευρά μας ωφείλουμε να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα.

Ο Κόντε δεν έπαιξε σήμερα γιατί δεν θα μας βοηθήσει στην συνέχεια είναι σε διαδικασία μεταγραφής. Ως τώρας ο Πέδρο μας είχε βοηθήσει πολύ, είναι πολύ καλός σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας. Για μας είναι χαρά που άλλος ένας παίκτης μας ανεβαίνει επίπεδο. Ψάχνουμε να βρούμε τον αντικαταστάτη του και να καλύψουμε το κενό.
Το δόγμα μου είναι πως πρέπει να φτιάχνουμε τις προϋποθέσεις για να διεκδικούμε. Αν πορευόμαστε σε αυτόν τον δρόμο στο τέλος θα είναι όλα καλά"
Keywords
Τυχαία Θέματα