Περιζήτητοι παίκτες… της τελευταίας στιγμής

Mπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία νε έχει λήξει, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη οι ομάδες προσπαθούν αυτέ τις τελευταίες ώρες να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους και να συμπληρώσουν τα κενά που τυχόν έχουν. Επτά ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κορυφή της λίστας πολλών ομάδων και κάποιοι από αυτούς δεν αποκλείεται να αλλάξουν σύλλογο, ακόμη και χώρα.

Ιβάν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Oι αφίξεις του Αρτούρο Βιδάλ και του Βραζιλιάνου Αρτούρ, αύξησαν τον ανταγωνισμό για
τον Ράκιτιτς στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα. Με το μέλλον του Ραμπιό να μοιάζει αμφίβολο στην Παρί, η πρωταθλήτρια

Γαλλίας επιθυμεί να αποκτήσει τον Κροάτη και δείχνει πρόθυμη να δώσει τη ρήτρα των 124 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιο του με τους Κταλανούς.

Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν)

Όπως έλεγε και ο πρόεδρος των Βαυαρών Ούλι Χένες οι πιθανότητες να παραμείνει ο διεθνής αμυντικός στην πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι «50-50». Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι συζητάει το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η γαλλική λίγκα φαίνεται ο πιο πιθανός προορισμός του.

Σίντζι Γκαγκάουα (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Δεν έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Λειψία και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν είναι στα πλάνα του Λουσιέν Φαβρ. Με την απόκτηση από τους Βεστφαλούς του Βίτσελ και του Ντιλέινι, η παρουσία του Ιάπωνα μέσου δεν μοιάζει απαραίτητη στην ομάδα και επομένως η μετακίνηση του σε άλλη ομάδα πολύ πιθανή..

Κλαούντιο Μαρκίζιο (Ελεύθερος)

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους ο Κλαούντιο Μαρκίζιο αποχαιρέτησε τους «μπιανκονέρι» και ψάχνει το νέο του προορισμό σε αυτές τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Λάζαρ Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ)

Είναι ακόμη παίκτης της Λίβερπουλ. Ο Σέρβος ήρθε στους «ρεντς» από την Μπενφίκα το 2014, αντί 20 εκ. λιρών, αλλά δεν έχει παίξει στην ομάδα από το 2015. Δόθηκε δανεικός σε Φενερμπαχτσέ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας Χαλ και Άντερλεχτ και ο 24χρονος αποτελεί στόχο πολλών ομάδων μεταξύ αυτών, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ (Τσέλσι)

Την προηγούμενη σεζόν έπαιζε ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας και με τις εμφανίσεις του κέρδισε μία θέση στην Εθνική Αγγλίας για το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Με την παρουσία των Ζορζίνιο, Εν΄Γκολό, Καντέ, Μπάρκλεϊ και Κόβατσιτς, καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να παίξει αυτή τη σεζόν.

Μαριο Χερμόσο (Εσπανιόλ)

Είναι πολύ πιθανό ο αριστεροπόδαρος στόπερ να πάει στη Ρεάλ, αν ο Βαλέχο εγκαταλείψει τους Μαδριλένους. Ο Χερμόσο πήγε στην Εσπανιόλ την προηγούμενη σεζόν αντί περίπου 400.000 λιρών, αλλά έχει διατηρήσει η Ρεάλ το δικαίωμα να τον αποκτήσει και πάλι αν θέλει, καταβάλλοντας σύμφωνα με τα ρεπορτάζ 15 εκατομμύρια ευρώ


Keywords
Τυχαία Θέματα