Περιστέρι - Λαύριο 70-78: Έκανε την έκπληξη στο ντεμπούτο του Μπουρούση (vid)

Περιστέρι - Λαύριο 70-78: Έκανε την έκπληξη στο ντεμπούτο του Μπουρούση (vid)navgouliΣάβ, 12/05/2020 - 21:45

Ο Γιάννης Μπουρούσης μετά από τρία χρόνια έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στην basket league με την φανέλα του Περιστερίου, όμως, το Λαύριο ήταν εκείνο που έλαμψε ακόμα περισσότερο κι έφυγε με το διπλό κερδίζοντας 78-70.

Η ομάδα του Σερέλη είχε σε εκπληκτική κατάσταση τους Μουράτο, Ντιαλό κι Έβανς, ενώ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει τον ρυθμό από το Περιστέρι και να προηγηθεί στο πρώτο μέρος ακόμα και με 18 πόντους διαφορά.

Η είσοδος του Μπουρούση στο παιχνίδι κι οι 14 μαζεμένοι πόντοι που πέτυχε (συνολικά τελείωσε με 19) έριξαν την διαφορά στους 9 και το Περιστέρι έδειξε να επιστρέφει δυναμικά για να διεκδικήσει το ματς.

Το Λαύριο ωστόσο επέδειξε μοναδική σταθερότητα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να βρει λύσεις στην πίεση των γηπεδούχων πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και τελικά έφτασε δίκαια στη νίκη.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι - Μπάσκετ Λαύριο - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι ΕΛΛΑΔΑ Ο Γιάννης Μπουρούσης μετά από τρία χρόνια έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στην basket league με την φανέλα του Περιστερίου, όμως, το Λαύριο ήταν εκείνο που έλαμψε ακόμα περισσότερο κι έφυγε με το διπλό κερδίζοντας 78-70.

Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 21:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα