Περίπατος Λέστερ με Ντιαμπατέ και Ιχεανάτσο (video)

Άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Λέστερ, επικρατώντας με 5-1 στην έδρα της Πίτερμπρο, ομάδας της πρώτης κατηγορίας που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Άστον Βίλα.

Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που με πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιούργησαν και πήραν καθαρό προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 9' και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λέστερ ο Ντιαμπατέ πέτυχε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση ο Ιχεανάτσο εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 0-2 και ο ίδιος παίκτης
διαμόρφωσε το 0-3 μετά από ασίστ του Φουκς στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Παράλληλα αυτό ήταν και το 4ο γκολ του σε δύο συμμετοχές εφέτος στον θεσμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από εκτέλεση κόρνερ αξιοποιώντας ένα από τα λίγα λάθη της άμυνας της ομάδας του Κλοντ Πιέλ μείωσαν με σουτ του Χιούζ.

Το τελευταίο ημίωρο ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Πιέλ άλλαξε τη διάταξη από 4-2-3-1 σε 4-4-2 και η ομάδα του βρήκε δύο ακόμη γκολ παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Στο 87' ο Ντιαμπατέ πήρε το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του μποντ σε σουτ του Γκρέι για το 1-4 σε φάση που πάντως ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση και δε καλυπτόταν από την άμυνα της Πίτερμπρο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ΕνΝτίντι που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ έχασε την ευκαιρία να κρατήσει για έξι συνεχόμενα ματς από το 1920 την εστία της ανέπαφη.
Keywords
Τυχαία Θέματα