Περέιρα: «Χαίρεται για μένα ο Μουρίνιο»

Βέβαιος ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχει σημειώσει στη Βαλένθια δήλωσε ο Αντρέας Περέιρα, που αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο γεννημένος στο Βέλγιο Βραζιλιάνος πήγε στην Ισπανία στην αρχή της χρονιάς, σε μία κίνηση που ενόχλησε τον Πορτογάλο, ο οποίος έκανε κριτική στον παίκτη, αποκαλύπτοντας ότι του είχε ζητήσει να μείνει και να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του.

Μέχρι τώρα, ο 22χρονος μέσος έχει φτάσει τις 17 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβισιόν και πιστεύει ότι ο Μουρίνιο
έχει αλλάξει στάση απέναντί του.

«Σίγουρα είναι χαρούμενος ο Μουρίνιο, ακριβώς επειδή ξέρει ότι ο Μαρθελίνο είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Αλλωστε, η πορεία μας είναι εξαιρετική. Μου είχε πει ότι πρέπει να παίζω και ήθελε να μείνω, αλλά εγώ ήξερα ότι το χρειαζόμουν να φύγω. Πήρα μία δύσκολη απόφαση», εξήγησε ο Περέιρα στον «Guardian».

«Ηταν σημαντικό και για μένα και για την καριέρα μου και είμαι σίγουρος ότι αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, του χρόνου θα επιστρέψω στη Γιουνάιτεντ και όλα θα είναι καλύτερα και για τις δύο πλευρές. Κατά τη γνώμη μου, ο Μουρίνιο είναι ικανοποιημένος, επειδή είναι ένας ειλικρινής προπονητής», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα