Πέρασε και από το Μπορντό η πρωταθλήτρια ΠΣΖ (video)

Αγγαρεία στο πρώτο ημίχρονο έκαναν οι παίκτες του Ουνάι Έμερι με τους Γιρονδίνους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την χαλαρούς και πρωταθλητές πρωτευουσιάνους μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με πολύ μεγαλύτερο κέφι και ενθουσιασμό.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Κιλιάν Εμπαπέ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία απέναντι από τον Μπενουά Κοστίλ και ένα λεπτό αργότερα ο Χαβιέ Παστόρε σούταρε ψηλά από πλεονεκτική θέση.

Πάλι με όρεξη μπήκε η Μπορντό στο 2ο ημίχρονο, με γρήγορο ποδόσφαιρο προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μεγάλες ευκαιρίες
έχασαν οι Γιρονδίνοι όμως βρήκαν μπροστά τους τον έναν εκπληκτικό Αρεολά που με σπουδαίες επεμβάσεις στο 64ο λεπτό στο σουτ του Λέραχερ και στο 74ο λεπτό στην κεφαλιά του Πάμπλο κράτησε το 0. Μια φάση αρκεί στην ΠΣΖ για να κάνει την ζημιά και το γκολ ήρθε από τον Αργεντινό Τζιοβάνι Λο Σέλσο στο 76ο λεπτό.

Η Μπορντό θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό που ίσως και να δικαιούται, όμως ο Ισπανός Γιούρι με σωτήρια προβολή γλίτωσε την ομάδα του και έμεινε το 0-1.

Αήττητη η ΠΣΖ από τις 21 Ιανουαρίου, είχε χάσει τελευταία φορά εκτός έδρας από την Λιόν, στα τελευταία 12 παιχνίδια μετράει, 11 νίκες και μία ισοπαλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα