Πέρασε από το Λονδίνο η Σίτι

Η Σίτι ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, επιχείρησε να προσεγγίσει την αντίπαλη περιοχή με όλους τους τρόπους και κατάφερε να πατήσει αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή από το ξεκίνημα του αγώνα.

Μάλιστα ευτύχησε να πάρει προβάδισμα από το 6ο λεπτό, όταν ο Στέρλινγκ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε ασίστ στον Μαχρέζ για το 0-1.
Ένα λεπτό αργότερα έγινε παρόμοια φάση με τον Στέρλινγκ να τροφοδοτεί τον Αγουέρο κι εκείνος να αστοχεί. Οι καλύτερες στιγμές της Τότεναμ στο πρώτο μέρος ήρθαν με τον Χάρι Κέιν.

Σπουδαιότερη αυτή του 34ου λεπτού όταν ο επιθετικός
της Τότεναμ βγήκε απέναντι στον Έντερσον, όμως άνοιξε το κοντρόλ και δεν είχε την ευκαιρία να εκτελέσει αφού τον πρόλαβε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 65ο και το 66ο λεοτό ο Αγουέρο απείλησε δύο φορές για την Σίτι. Πρώτα με πλασέ στην αγκαλιά του Γιορίς και στη συνέχεια με μακρινό σουτ με τον τερματοφύλακα της Τότεναμ να επεμβαίνει.

Στο 55' ο Γκουαρντιόλα έγινε έξαλλος με τους παίκτες του που αν και βρέθηκαν δύο φορές σε πλεονεκτική θέση, αρχικά ο Νταβίντ Σίλβ δίστασε και στη συνέχεια ο Στέρλινγκ έστειλε τη μπάλα από πλεονεκτική θέση πάνω σε σώματα αμυνόμενων.
Στο 80' τεράστια χαμένη ευκαιρία της Τότεναμ. Ο Γουόκερ και ο Μαχρέζ μπερδεύτηκαν, ο Άλι έδωσε πάσα στον αμαρκάριστο Λαμέλα στην καρδιά της περιοχής κι εκείνος έχασε τετ-α-τετ ανενόχλητος στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η Τότεναμ πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως η Σίτι άντεξε ενώ θα μπορούσε νωρίτερα να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έφτασε στους 26 βαθμούς και είναι πρώτη μαζί με τη Λίβερπουλ, η Τότεναμ έχει 21 και είναι 5η.

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ντάιερ (67' Ντάιερ), Ντεμπελέ (75' Άλι), Σισοκο, Λαμέλα, Λούκας (82 Έρικσεν), Κέιν.

Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Μεντί, Λαπόρτ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Σίλβα (89' Κομπανί), Μαχρέζ, Αγουέρο (71 Ντε Μπρόινε), Στέρλινγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα