Πέλκας: «Ανατρίχιασα με τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Δημήτρης Πέλκας δηλώνει ότι θέλει να αποτελέσει μέλος της γενιάς των παικτών του ΠΑΟΚ που θα οδηγήσουν την ομάδα για πρώτη φορά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του Δικέφαλου του Βορρά για το ματς με την Μπενφίκα, τον επαναληπτικό της Τούμπας και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος:

Για το ματς με την Μπενφίκα: «Μας πίεσε η Μπενφίκα και υπήρξαν στιγμές που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Ήταν κάτι που περιμέναμε αλλά το καλό είναι ότι καταφέραμε
να βγάλουμε αντίδραση, να ισοφαρίσουμε και να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Μπροστά μας έχουμε έναν τελικό, το δεύτερο ματς στην Τούμπα, εκεί όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα και παραπάνω από όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψουμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι δείχνουμε αντίδραση σαν ομάδα, στο ημίχρονο είδαμε τι λάθη είχαμε κάνει μέχρι τότε, είπαμε να το πιστέψουμε κι αν μας δοθεί έστω μισή ευκαιρία να την κάνουμε γκολ, κάτι που έγινε, αν και θα μπορούσαμε πριν από το γκολ του Ουάρντα να έχουμε σκοράρει και με τη φάση του Ζαμπά».

Για το πως βίωσε το παιχνίδι: «Πραγματικά είναι το κάτι άλλο όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ακούς στα αφτιά σου τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά, ανατρίχιασα, λίγο ήθελα για να συγκινηθώ, το ίδιο ένοιωθαν και τα υπόλοιπα παιδιά, όπως ο Βαρέλα. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση το να μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα με την ομάδα που αγαπάς και να είσαι τόσο κοντά στο να πετύχεις έναν άθλο. Το ξαναλέω στο δεύτερο ματς με την Μπενφίκα θα δώσουμε όχι απλά τα πάντα, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουν στη φάση των ομίλων».

Για τη φανέλα με το «10»: «Θέλω να είμαστε εμείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα γράψουν ιστορία. Στη ζωή μου θέλω να πετυχαίνω συνέχεια πράγματα, θέλω να είμαι ο πρώτος που θα έχει καταφέρει με τον ΠΑΟΚ να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γενικά, θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα, στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, να φέρουμε κι άλλα τρόπαια στον σύλλογο και να μεγαλώνουμε την ομάδα».

Για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είσαι υποχρεωμένος να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά, να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο να κερδίζεις και να πηγαίνεις στο επόμενο. Οπότε αυτό πρέπει να κάνουμε και στην πρεμιέρα το Σάββατο. Να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προέχει το ματς με τον Αστέρα και μετά η Μπενφίκα».
Keywords
Τυχαία Θέματα