Πασκουάλ: «Η εικόνα της ομάδας θα είναι καλή»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε στην κάμερα του Novasports και τους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παρουσιαστεί έτοιμος στο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι και τις τρεις σερί νίκες που έχουν οι «πράσινοι»: «Είναι ένα νέο παιχνίδι, μία νέα ιστορία. Είμαστε στην κανονική περίοδο της Εuroleague
και θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε καλά. Οι τελευταίες προπονήσεις μας βοήθησαν και νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι καλή».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Όλα θα είναι σημαντικά. Πρέπει όμως να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα λάθη στην επίθεση, όπως και τα αμυντικά ριμπάουντ, αυτά είναι πολύ σημαντικά. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας παίζει πάντα εξαιρετική άμυνα και πρέπει να έχουμε καλές πάσες και να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις στην επίθεση».

Για το πρόβλημα στις ασίστ: «Στην επίθεση είναι ξεκάθαρο ότι μερικές φορές δεν βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις, πολλές φορές σουτάρουμε με τον αμυντικό πολύ κοντά. Πρέπει να βελτιωθούμε, είναι κάτι σημαντικό για μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θέλουν να πασάρουν. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τις αποστάσεις και την έξτρα πάσα».
Keywords
Τυχαία Θέματα