ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0: Μπορεί και στο "σπίτι" του

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0: Μπορεί και στο "σπίτι" τουcsaranΚυρ, 02/21/2021 - 19:12

O ΠΑΣ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκε με την κεφαλιά του Παμλίδη και αυτόματα μετέφερε ακόμα περισσότερο άγχος στην πλευρά του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος τους δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές με τους Καρτάλη και Λεο στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να φτάσουν

σε δεύτερο τέρμα.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ βρήκε και αυτός κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τους Διαμαντή και Στάικο μετά από εκτελέσεις κόρνερ χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν καταφέρε να δημιουργήσει κάποια πολύ σημαντική στιγμή, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, πήραν την κατοχή της μπάλας και ήθελαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πιέσουν αισθητά την εστία του Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΣ είχε δώσει χώρο με σύμμαχο πάντα το γκολ του Παμλίδη από το 4ο λεπτό και ψάχνοντας την ευκαιρία να αιφνιδιάσει σε κάποια αντεπίθεση την ώρα που οι Κρητικοί θα έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης.

Λίγες οι καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, για τους γηπεδούχους απείλησε ο Ελευθεριάδης και ο Κάστρο ενώ στην πλευρά των φιλοξενούμενων και πάλι ο Διαμαντής προσπάθησε να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο ΠΑΣ τελικά επικράτησε με το γκολ του Παμλίδη, μια νίκη που ήρθε μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα και ανέβασε την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη στους 24 βαθμούς την ώρα που οι Κρητικοί παρέμειναν στους 19 και γνώρισαν 7η συνεχόμενη ήττα.

Οι εντεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Λιάσος,Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κρίζμαν, Μπρένερ, Καρτάλης, Εραμούσπε, Παμλίδης, Οικονομόπουλος

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Στάικος, Νέιρα, Γρίβας, Στάρτζεον, Γρίβας, Ντε Γκούζμαν, Ουές. 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός έδρας ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 19:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα