Παρτιζάν: Ο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε πως κράτησε τον Πάντερ

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως ο Αμερικανός παίκτης πείστηκε να παραμείνει στο Βελιγράδι, μετά από δικές του προσπάθειες, αλλά και της διοίκησης. Ενδιαφέρον για τον Πάντερ είχαν εκδηλώσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Ο «Ζοτς» δήλωσε αρχικά στο «S Sport»: «Αυτό το καλοκαίρι, φτάσαμε στο σημείο που πολλές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν. Ο σύλλογος το αναγνώρισε.

Οι άνθρωποι από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αναγνώρισαν πως έπρεπε να βοηθήσουν την ομάδα κρατώντας τον. Ο Πάντερ μου έδειξε πόσο του αρέσει η Παρτιζάν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα. Δε μιλάμε για κανονικό μπάτζετ. Ήταν μια ειδική περίπτωση και ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν και αυτά τα χρήματα για να κρατηθεί ο Πάντερ δεν προήλθαν από τον προϋπολογισμό της ομάδας. Είναι κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω δει ότι ο κόσμος αγαπά την Παρτιζάν όσο και εγώ. Εξαιτίας αυτού, η Παρτιζάν είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος. Προσθέστε επιπλέον τον αριθμό των κατόχων διαρκείας στον σύλλογο. Πιστεύω πως θα καταλήξουμε να έχουμε ένα σταθερό προϋπολογισμό. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Θεωρώ ότι η Παρτιζάν πρέπει να είναι πάντα στην EuroLeague. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα μας. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε όλους τους άλλους συλλόγους της EuroLeague ότι χρειάζονται την Παρτιζάν».

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στον Σβέτισλαβ Πέσιτς: «Στο παρελθόν, λέγαμε ότι θέλουμε να παίξουμε όλοι εναντίον όλων. Γιατί έχουμε τόσο κόσμο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι; Θα μιλήσω για τον σύλλογό μου. Γιατί έχουμε κοντά 14 χιλιάδες κατόχους εισιτηρίων διαρκείας; Επειδή ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με αυτή τη διοργάνωση στην οποία παίζουμε εναντίον κάθε ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα