Παροξυσμός για ένα εισιτήριο και ... έλεγχος


Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία, αντίστοιχο έχει γίνει και το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας να δώσουν το «παρών» στον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο. Είναι χαρακτηριστικό πως η ΠΑΕ ανακοίνωσε προ διημέρου την κατακόρυφη άνοδο στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, έχοντας – πλέον – ξεπεράσει τις επτά χιλιάδες διαρκείας. Μια ακόμη επιβεβαίωση για το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει
ο κόσμος των «κιτρίνων» είναι οι ουρές που σχηματίστηκαν από το πρωί στην μπουτίκ της ομάδας (φωτό) προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο της αυριανής αναμέτρησης.
Ο έλεγχος ...

Στο μεταξύ, υπήρξε και μια εξέλιξη εκτός ... προγράμματος, αφού υπάλληλοι του ΕΚΦΑ επισκέφτηκαν την μπουτίκ πραγματοποιώντας αιφνίδιο έλεγχο. Τα πάντα ήταν ως όφειλαν να είναι και αποχώρησαν δίχως περαιτέρω απρόοπτα.

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Παράλληλα η ΠΑΕ δημοσίευσε γράφημα προκειμένου να βοηθήσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες προσέλευσεις και τις θέσεις τους στην αυριανή αναμέτρηση, λόγω της ιδιαιτερότητας πως θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο.
Keywords
Τυχαία Θέματα