Παρόντος Σλούκα η πρώτη της Εθνικής

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά στο Σ.Ε.Φ. σήμερα (19/2) για να κάνει τη πρώτη της προπόνηση ενόψει των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής, Βασίλης Σπανούλης γνωρίστηκε με την ομάδα λίγες μέρες πριν τις αναμετρήσεις απέναντι σε Τσεχία και Ολλανδία. Σε αυτήν, παρών έδωσε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δε συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, καθώς θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Η

προεπιλογή της Εθνικής συμπεριλαμβάνει 16 παίκτες, ανάμεσά τους για πρώτη φορά ο Ναζ-Μήτρου Λονγκ μετά την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας. Υπενθυμίζεται πως δύο νατουραλιζέ δεν έχουν δικαίωμα ταυτόχρονης συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τόμας Γουόκαπ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ΝίκοςΡογκαβόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης

Keywords
Τυχαία Θέματα