Παπαθεοδώρου: «Αυτά μας κόστισαν...»

Στα τρία σημεία, τα οποία ξεκάθαρα κόστισαν την ήττα στον ΠΑΟΚ από τη Νεπτούνας (15/11, 82-69) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, στη Λιθουανία, στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Δηλαδή, στην κακή πρώτη περίοδο, στα πολλά προβλήματα της ομάδας του πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς και στον τραυματισμό του Μαργαρίτη στα μισά της δεύτερης περιόδου.

«Αρχικά
θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Neptunas για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο το πώς εξελίχθηκε το σημερινό ματς. Η αιτία της ήττας είναι η απόδοση μας στην πρώτη περίοδο, όπου μείναμε πίσω με 20 πόντους και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να μειώσουμε τη διαφορά, παρά το γεγονός ότι τα επί μέρος σκορ στις επόμενες περιόδους ήταν υπέρ μας», είπε αρχικά ο Παπαθεοδώρου.

Και πρόσθεσε: «Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε προβλήματα πριν από την έναρξη του αγώνα, τα οποία έγιναν ακόμα μεγαλύτερα με τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη και δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να έχουμε πολλές λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μου πάλεψαν για κάθε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις το παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα