Παπαπέτρου: “Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι” (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως υπάρχει έξτρα κίνητρο στους “πράσινους” για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα παρουσιαστούν 100% έτοιμοι, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του κατάσταση.

“Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε περισσότερα κρούσματα απ’ ότι φαίνεται. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι, διότι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι

το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε 100% έτοιμοι.

Νιώθω ότι όσο περνάει η σεζόν παίζουμε καλύτερα, βρισκόμαστε καλύτερα. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην έχουν έρθει ακριβώς όπως τα θέλαμε, ειδικά στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Για τη νίκη στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΣΕΦ: “Έχουμε ξεχάσει ήδη αυτό το παιχνίδι, πάει αρκετός καιρός. Σίγουρα ήταν μία πολύ σημαντική νίκη αλλά ανήκει στο παρελθόν. Για εμάς σημασία έχει αυτό το παιχνίδι, θα βρεθούμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι”.

Για τη σημασία του αγώνα: “Τα ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός ανεξαρτήτως θέσης και κατάταξης είναι πάντοτε πολύ σημαντικά. Είναι νίκη γοήτρου, ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης ούτως ή άλλως. Σίγουρα μας δίνει ένα κίνητρο ακόμη η θέση που βρισκόμαστε για να πάμε καλύτερα. Ακόμη και πρώτοι να ήμασταν είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι”.

Για τη δική του κατάσταση: “Ταλαιπωρήθηκα λίγο στο νοσοκομείο, έχασα μερικά κιλά. Προσπαθήσαμε να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ‘πιέζοντας’ τον εαυτό μου για να βρεθώ σε ετοιμότητα. Τώρα νιώθω πολύ καλά, νιώθω δυνατός και πλέον αρχίζω να βρίσκομαι και πάλι σε καλή κατάσταση”.

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: “Έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία η οποία φαίνεται και στα ριμπάουντ, αλλά και στα κλεψίματα. Αυτή η αμυντική λειτουργία είναι κάτι που πατάει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας στην επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και στο πως θα αμυνθούμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα