Παπανικολάου: "Αξίζουν τα καλύτερα στον Γιώργο" (video)

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε μετά την Μπασκόνια όπως είπε ο Κώστας Παπανικολάου στον Τάσο Μπαϊρακτάρη, σχολιάζοντας το ρεκόρ συμμετοχών του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά:

Θέλαμε να δείξουμε την αντίδραση μας μετά από ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, όπου η εικόνα μας δεν αντιπροσώπευε την ομάδα μας. Θέλαμε και τη νίκη αλλά και την αντίδραση. Υπάρχει και συνέχεια.

Το τρίποντο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, πως θα υποδεχθείς την μπάλα, αν μπουν τα πρώτα παίρνεις ψυχολογία.
Δεν σημαίνει πάντα κάτι, σήμερα πιάσαμε καλή απόδοση και χτυπήσαμε από μέσα. Σε εμάς δεν επιτρέπεται να μην είμαστε καλά στην άμυνά μας, γιατί από την άμυνα βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση.

Έχουμε δύσκολο ματς στη Μόσχα, η Χίμκι είναι καλή και ποιοτική ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Τελείωσε το σημερινό, ξεκούραση και προσήλωση για το επόμενο ματς.

Νιώθω καλά αλλά προσπαθώ να κρατώ χαμηλά τους τόνους, το θέμα είναι πως πάει η ομάδα. Αν δεν πηγαίνει καλά, δεν μετρά η προσωπική απόδοση, σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κοιτάς τα οφέλη της ομάδας.

Οι 215 συμμετοχές με το παλιό φορμάτ της Ευρωλίγκας είναι πάρα πολλές για τον Γιώργο, θα αρχίζω να τον φωνάζω γερόλυκο. Αξίζουν τα καλύτερα και στον Γιώργο και στον Βασίλη, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε και συμπαίκτες αλλά και φίλοι".
Keywords
Τυχαία Θέματα