ΠΑΟΚ: Βόλος στο προσκήνιο, Ζίφκοβιτς βραβείο! (pic)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο ΠΑΟΚ να κλείσει τους αγώνες στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League. Δηλαδή, με νίκη στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (12/3), για την 26η αγωνιστική, που ενδέχεται να τον βοηθήσει να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας ή/και στην τρίτη θέση (θα εξαρτηθεί η τελική κατάταξη και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός). Αφήνουν, λοιπόν, πίσω τους οι “ασπρόμαυροι”

την εμφατική επικράτηση στη Λαμία για το Κύπελλο και αλλάζουν σελίδα!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα (9/3) σχετικά με την επόμενη μέρα του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία και την προπόνηση της ομάδας:

“Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της ομάδας στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, τελειώματα και δίτερμα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα, ο Γιάννης Κάργας δούλεψε ατομικά σε υψηλή ένταση και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης, Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

Καλύτερο γκολ ο Ζίφκοβιτς!

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (9/3) η Super League, το γκολ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς κόντρα στον Ιωνικό, την περασμένη Κυριακή (5/3) στην Τούμπα, ψήφισαν οι φίλαθλοι ως το καλύτερο της 25ης αγωνιστικής. Έτσι, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε έναν ακόμη ατομικό τίτλο στη συλλογή του!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρει:

“Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal της 25ης αγωνιστικής.

1/ Α. Ζίβκοβιτς 35,15%

2/ Ι. Χουάνγκ 26,66%

3/ Μ. Γκατσίνοβιτς 24,06%

4/ Π. Μπιελ (2′) 12,25%

5/ Β. Σλίβκα 1,88%”

@Stoiximan #BestGoal 25ης αγωνιστικής ο
A. #Zivkovic.

Τα αποτελέσματα μετά απο ψηφοφορία των φιλάθλων:
1/ Α. Ζίβκοβιτς 35,15%
2/ Ι. Χουάνγκ 26,66%
3/ Μ. Γκατσίνοβιτς 24,06%
4/ Π. Μπιελ (2') 12,25%
5/ Β. Σλίβκα 1,88%#slgr #StoiximanSuperLeague #matchday25 #PAOK #Stoiximan pic.twitter.com/vsj3VmbI4t

Super League Greece (@Super_League_GR) March 9, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα