ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή για Μπάμπα (vid)

Η αγωνία των “ασπρόμαυρων” για τη συμμετοχή του Ραχμάν Μπάμπα στην αποστολή για τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία, την ερχόμενη Πέμπτη (30/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, καλά κρατεί! Αυτή θα κριθεί αύριο (29/11), στην τελευταία προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ

στη Θεσσαλονίκη, πριν αναχωρήσουν για τη γερμανική πόλη.

Σήμερα (28/11), ο Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν είναι ακόμη βέβαιος, αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και πολύ περισσότερο, αν μπορεί να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο τεχνικός της ομάδας θα περιμένει να δει στο αυριανό πρόγραμμα πώς ανταποκρίνεται ο παίκτης κι αν μπορεί να αγωνιστεί κι αναλόγως θα αποφασίσει.

Στη σημερινή προπόνηση, οι “ασπρόμαυροι” δούλεψαν και πάλι στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα. Το βάρος από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του έπεσε στις λεπτομέρειες του προσεχούς αγώνα, δίνοντας συνεχώς οδηγίες με βάση τον τρόπο που αγωνίζονται οι ερχόμενοι αντίπαλοι.

Την Τετάρτη (29/11), οι παίκτες τους ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Γερμανία. Στις 21:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Deutche Bank Park η συνέντευξη Τύπου του Ρασβάν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης δημοσίευσε βίντεο με στιγμιότυπα από αυτήν, που διεξήχθη σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα