ΠΑΟΚ: Τα “γιατί” της επιλογής του Μπράντον και η ανάγκη του φορ (vds)

Το θέμα του Κρμεντσίκ ήταν αλήθεια ότι έμεινε για λίγο στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Φαινόταν όμως ότι ο Μπράντον είχε πάντα το προβάδισμα στην επιλογή.

Μπορεί με τον υψηλόσωμο Τσέχο επιθετικό που θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού, η συμφωνία να ήταν εύκολη, ο ΠΑΟΚ όμως έκανε πάντα δεύτερες σκέψεις και κρατούσε το θέμα “παγωμένο”.

Ετσι, όταν ο Μπράντον μείωσε τις αρχικές του απαιτήσεις

στο οικονομικό, η συμφωνία δεν ήταν δύσκολο να επιτευχθεί και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με τον Ισπανό. 

Υπάρχει μια σειρά από λόγους για αυτό. 

Βασικό ήταν ότι ο Λουτσέσκου γνώριζε τον παίκτη. Συνεργάστηκε μαζί του για μία σεζόν, ξέρει τον ποδοσφαιριστή και το βασικό είναι ότι και ο Ισπανός γνωρίζει τα θέλω του Ρουμάνου.

Ο Κρμεντσίκ μπορεί να είχε ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είχε συνεργαστεί όμως με τον Λουτσέσκου. Είχε συνεργαστεί με τον Γκαρσία. Επίσης βασικό για τον Μπράντον ήτανε το γεγονός ότι στη διάρκεια της σεζόν έδειξε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. 

Στην αρχή της σεζόν ήταν φανερό ότι ο Λουτσέσκου περίμενε πώς και πώς για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ολιβέιρα και να είναι αυτός βασικός.

Ο Μπράντον άρχισε ως βασικός (πέτυχε μάλιστα και το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό), μόλις όμως ο Ολιβέιρα ήταν 100% καλά, πήρε αυτός τη θέση του βασικού.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον Μπράντον που έμεινε να παλεύει πάντα για μια θέση στην εντεκάδα και είχε την προσπάθειά του για αυτό να δικαιώνεται.

Μπορεί να ήρθε ως αναπληρωματικός κατέληξε όμως να είναι αυτός η βασική επιλογή σε πολλά παιχνίδια αντί του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο αριθμός των γκολ που πέτυχε ο Ισπανός έπαιξε φυσικά κι αυτό τον δικό του ρόλο. Ο Μπράντον ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη σεζόν και σε συνδυασμό και με το χαρακτήρα του κέρδισε την προτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ

Είναι σίγουρο όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει την αναζήτηση ενός επιθετικού μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Τόμας. 

Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα είναι η βασική επιλογή της σεζόν έτσι ώστε η ομάδα να έχει -σε συνδυασμό και με τον επιθετικό που θα έρθει και την παρουσία του Μπράντον αλλά και του εξαιρετικά ταλαντούχου Στεφάνου Τζίμα– επιλογές στη θέση του επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα