ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Μάρκος Αντόνιο (photo&video)

Πριν από μία εβδομάδα γνωστοποιήθηκε το ζωηρό ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για την απόκτηση του – δανεικού από τη Λάτσιο – μέσου του ΠΑΟΚ, Μάρκος Αντόνιο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Novasports.gr, βραζιλιανικά δημοσιεύματα είχαν γνωστοποιήσει τις προθέσεις της εν λόγω ομάδας, επισημαίνοντας πως δεν είναι της… τελευταίας στιγμής αλλά

καιρό τώρα τον έχει τοποθετήσει στο… μικροσκόπιό της. Ο 23χρονος βραχύσωμος μέσος, αποκτήθηκε ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από τον “Δικέφαλο” για ένα χρόνο, με ρήτρα απόκτησης που ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί πως λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο προτού αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Στο όλο θέμα επανήλθε πριν από λίγη ώρα ο – γνωστός για τις γνώσεις του στο μεταγραφικό κομμάτι -Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέροντας σε δημοσίευσή του στον επίσημο λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσής του πως η Φλαμένγκο δε θα κινηθεί τώρα για τον Μάρκος Αντόνιο καθώς ο δανεισμός του στον “Δικέφαλο” δεν μπορεί να διακοπεί. “Δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις πρόσφατες φήμες“, σημειώνει για να προσθέσει: “Πολλοί σύλλογοι τον θέλουν αλλά για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όχι για τον Ιανουάριο“.

Flamengo won’t go for Marcos Antonio in January as Lazio can’t break loan to PAOK. Nothing true in recent rumours.

Multiple clubs want Marcos but for summer transfer window, not January.

Thiago Alcantara and Marcos Antonio are not joining Flamengo.
Viña, done deal. pic.twitter.com/J718mI4KCX

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 24, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα