ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Κουαλιάτα, Ρικάρντο… (video)

Την ώρα που η χειμερινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σ’ εξέλιξη, στον ΠΑΟΚ δεν απασχολεί μόνον το κομμάτι της ενίσχυσης.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν οι περιπτώσεις του Νίκολας Κουαλιάτα, όπως επίσης και του Αντρέ Ρικάρντο. Στην ίδια κατηγορία ανήκε κι η αντίστοιχη του Φιλίπε Σοάρες, όμως όπως ανέφερε νωρίτερα στην ημέρα η πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει ως δανεικός στη Φαμαλικάο, κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η

εν λόγω πορτογαλική ομάδα είναι εκείνη από την οποία αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι ο Ρικάρντο, ενώ κοινός παρονομαστής στις περιπτώσεις και των τριών ποδοσφαιριστών είναι η ημερομηνία λήξης των συμβολαίων τους με την ομάδα του «Δικεφάλου», στις 30 Ιουνίου του 2026.

Σ’ ότι έχει να κάνει με τον Κουαλιάτα, του οποίου ο δανεισμός στη βραζιλιανική Κουαϊάμπα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, γύρισε στη Θεσσαλονίκη και προς το παρόν, η απόφαση που πάρθηκε από τους επιτελείς της ομάδας είναι να προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’, εκεί όπου βρίσκεται και ο Ρικάρντο. Ωστόσο, σκοπός τους είναι να δοθούν αμφότεροι ως δανεικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα