ΠΑΟΚ: Στο «στόχαστρο» ο Μουλέκα της Μπεσίκτας

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν ποδοσφαιριστή για την άμεση αντικατάσταση του Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Μουλέκα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τους «αετούς» και παίζει ως αριστερό μεσοεπιθετικός, αλλά και ως επιθετικός. Μάλιστα σε επτά παιχνίδια με την Μπεσίκτας μετρά τρία γκολ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες

η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό και στο συμβόλαιο του να μπει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο ένος εκατομμυρίου στο παίκτη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή ως αντικαταστάτη του Νάρεϊ, ομως υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά την περίπτωση του Μουλέκα λόγω της πιθανής συμμετοχής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στο Copa Africa τον Γενάρη.

Ο 29χρονος Γερμανός θα συνεχίσει στην καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Καλίτζ με τον ΠΑΟΚ να αξιώνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Νάρεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα