ΠΑΟΚ: "Σπάει" τα κοντέρ ο Τζόλης

ΠΑΟΚ: "Σπάει" τα κοντέρ ο ΤζόληςndaoutisΔευ, 03/22/2021 - 14:44

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο Χρήστος Τζόλης κατέρριψε ένα ακόμη προσωπικό του ρεκόρ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής των play off του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που πέτυχε double-double.

Κι΄

αυτό γιατί εκτός από τα 16 τέρματα που σημείωσε μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, έφτασε σε διψήφιο αριθμό ασίστ με την πάσα που έδωσε στον Κάρολ Σφιντέρσκι (στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης) για το 2-0.

Αυτή ήταν η 10η ασίστ του Τζόλη, ενδιαφέρον για την απόκτηση του οποίου έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Ήδη η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί και οι υπεύθυνοι του ελληνικού συλλόγου θα πρέπει να «ζυγίσουν» πολύ καλά τις κινήσεις τους (και χωρίς βιασύνη) σχετικά με το μέλλον του Τζόλη.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να σπάει… τα κοντέρ με τις φετινές του εμφανίσεις, εκτοξεύοντας στα ύψη την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 14:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα