ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το γκολ τίτλος του “Μανωλάκη” και οι πανηγυρισμοί (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το γκολ τίτλος του “Μανωλάκη” και οι πανηγυρισμοί (vid)ageorgiΣάβ, 12/19/2020 - 17:04

Το 2004 ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους και εν πολλοίς το κατάφερε χάρη στο σπουδαίο γκολ του Ολισαντέμπε στην Τούμπα στο 90’ που πλέον κατατάσσεται στα κλασικά.

Το 2004 ο Παναθηναϊκός

αδημονεί να επιστρέψει στους τίτλους αλλά για να το κάνει αυτό γνωρίζει ότι πρέπει πρώτα να περάσει αλώβητος από την Τούμπα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ όμως μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Χάγκαν μεταφέροντας στους παίκτες του Σουμ ένα τεράστιο άγχος. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0 και τους πράσινους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο γήπεδο για το πιο σημαντικό ημίχρονο της ομάδας τους την τελευταία επταετία.

Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Παπαδόπουλος στο 48’ ισοφάρισε. Στη  συνέχεια το ματς κινήθηκε στην απόλυτη ισοροπία με λιγοστές φάσεις και την άμμο στην κλεψύδρα να αδειάζει. Μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Μινχ είχε τη μπάλα, την πέρασε στον Σαπάνη κι εκείνος με τη μία στον Ολισαντέμπε ο οποίος σούταρε δυνατά με το αριστερό και νίκησε τον Τοχούρογλου για το 2-1. Ένα γκολ-τίτλος καθώς ο Παναθηναϊκός πέρασε από το πιο δύσκολο εμπόδιο που είχε τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το γκολ τίτλος του “Μανωλάκη” και οι πανηγυρισμοί Submitted by ageorgi on Σάβ, 12/19/2020 - 14:43 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/o_manolakis_to_xriso_goal_titlo… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Το 2004 ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους και εν πολλοίς το κατάφερε χάρη στο σπουδαίο γκολ του Ολισαντέμπε στην Τούμπα στο 90’ που πλέον κατατάσσεται στα κλασικά. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Το 2004 ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους και εν πολλοίς το κατάφερε χάρη στο σπουδαίο γκολ του Ολισαντέμπε στην Τούμπα στο 90’ που πλέον κατατάσσεται στα κλασικά.

Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 17:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα