ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ο Γκαλίνοβιτς στην επέμβαση της ζωής του (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ο Γκαλίνοβιτς στην επέμβαση της ζωής του (vid)ageorgiΣάβ, 12/19/2020 - 20:09

Στο ματς της σεζόν 2007-08 ο Μάριο Γκαλίνοβιτς μας χάρισε μια από τις πιο ωραίες αποκρούσεις όλων των εποχών σε δυνατή κεφαλιά του ΓΧ Γεωργιάδη. Απολαύστε την.

Το ντέρμπι της σεζόν 2007-08 κινήθηκε όλο γύρω από την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα και το γκολ του στο 34ο λεπτό με το οποίο ο Παναθηναϊκός

πήρε μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο όλη αυτή η ιστορία θα είχε ξεθωριάσει αν δεν ήταν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δύο λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ από τον Σαλπιγγίδη έκανε μια από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) απόκρουση της καριέρας του.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε τη μπάλα από αριστερά και έκανε τη σέντρα με το δεξί στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου κινήθηκε ο ΓΧ Γεωργιάδης και έπιασε μια πολύ δυνατή κεφαλιά σηκώνοντας την Τούμπα στο πόδι έτοιμη να πανηγυρίσει. Ξαφνικά η επέμβαση του Γκαλίνοβιτς σαν από μηχανής θεός σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα σε μια μοναδική επέμβαση. Από τις καλύτερες όλων των εποχών.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ο Γκαλίνοβιτς στην επέμβαση της ζωής του Submitted by ageorgi on Σάβ, 12/19/2020 - 15:07 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/i_korifaia_epemvasi_tou_galinov… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στο ματς της σεζόν 2007-08 ο Μάριο Γκαλίνοβιτς μας χάρισε μια από τις πιο ωραίες αποκρούσεις όλων των εποχών σε δυνατή κεφαλιά του ΓΧ Γεωργιάδη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στο ματς της σεζόν 2007-08 ο Μάριο Γκαλίνοβιτς μας χάρισε μια από τις πιο ωραίες αποκρούσεις όλων των εποχών σε δυνατή κεφαλιά του ΓΧ Γεωργιάδη. Απολαύστε την.

Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 20:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα