ΠΑΟΚ: Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Λύρατζης

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Λευτέρη Λύρατζη την τρέχουσα σεζόν. Μετά τον τραυματισμό που είχε στα φιλικά προετοιμασίας και τη θλάση αργότερα, που τον άφησε δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, το κακό τρίτωσε το βράδυ της Πέμπτης (10/1) στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην Τούμπα. Ο ακραίος οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό, όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση που έκανε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Ο Λύρατζης πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα, στο 63ο στη θέση του Ζοάν Σάστρε. Λίγα λεπτά αργότερα συγκρούστηκε πάνω σε φάση με τον Ασίγκμπα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο ζυγωματικό. Αντικαταστάθηκε στο 72ο από τον Ερμή Σελιμάι και μετέβη σε νοσοκομείο, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτές έδειξαν το κάταγμα.

Όπως προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο, ο Λύρατζης θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Το πρωί θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να αποφασιστεί πώς θα αντιμετωπιστεί το τραύμα. Αν, δηλαδή, πρέπει να αντιμετωπιστεί χειρουργικά ή με συντηρητική θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης θα μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης εκ νέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα