ΠΑΟΚ: Καταφθάνει ο Γιόνι, συναγερμός για Σαμάτα

Ο Γιόνι Ότο τελείωσε σήμερα (25/1) με όλες τις γραφειοκρατικές λεπτομέρειες με τη Γουλβς και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να καταφθάσει στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει τις διαδικασίες υπογραφής συμβολαίου συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, αφού μένει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα. Στο μεταξύ, στα… κάρβουνα βρίσκονται οι “ασπρόμαυροι” για τον Αλί Σαμάτα, καθώς ο κεντρικός επιθετικός

τραυματίστηκε στο χθεσινό (24/1) παιχνίδι της Εθνικής Τανζανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για το Κόπα Άφρικα.

Σε ό,τι αφορά στον Ότο, αυτό που γνωρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ισπανός μπακ αναζητά ήδη πτήση για Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ημέρες. Το πιθανότερο είναι να έρθει το ερχόμενο Σάββατο (27/1, στις 23.15′, από το Οπόρτο, μέσω Μονάχου) εφόσον βρέθηκαν εισιτήρια για τον ίδιο και τον ατζέντη του (και δεν αλλάξει κάτι στην πορεία), ο οποίος θα τον συνοδεύσει για να είναι παρών σε όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μέχρι την υπογραφή συμβολαίων, εφόσον όλα πάνε καλά, με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Σαμάτα, αυτό που γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ότι βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, διότι τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου. Η πρώτη πληροφόρηση των “ασπρόμαυρων” λέει ότι έγινε αλλαγή προληπτικά, όμως, περιμένουν να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη και να εξεταστεί εδώ από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, που υπέστη. Το πιο πιθανό είναι αυτός να αφιχθεί την ερχόμενη Κυριακή (28/1).

Keywords
Τυχαία Θέματα