ΠΑΟΚ: Επέκταση Τάισον και με τη… βούλα!

Από νωρίς σήμερα (2/2) έγινε γνωστό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Τάισον για επέκταση της συνεργασίας μαζί του για άλλον έναν χρόνο, δηλαδή έως τον Ιούνιο του 2025. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αποφάσισαν να εξακολουθήσουν να συνεργάζονται για άλλη μία σεζόν. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο, που βάζει βουλοκέρι στην συμφωνία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάισον μέχρι τις 30.06 του 2025.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, έψαχνε να βρει και πάλι την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπό του. Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπό του πέρα από έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ένα πρότυπο για τους νέους του παίκτες. Έναν ιδανικό μέντορα για να τους εισάγει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εντός γηπέδου έχει καταγράψει 50 συμμετοχές, έξι γκολ και 14 ασίστ, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Η συνεργασία δούλεψε από την πρώτη στιγμή και όπως ήταν λογικό υπήρχε αμοιβαία θέληση για να επεκταθεί για μία ακόμα σεζόν.

Ο Τάισον θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25!”

Keywords
Τυχαία Θέματα