ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το best goal για το 2023

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το καλύτερο γκολ του 2023. Το γκολ είναι αυτό που βάζει ο Οζντόεφ στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό,

με τον σκόρερ να παίρνει την πάσα με το τακουνάκι από το Κωνσταντέλια που νωρίτερα είχε κάνει σλάλομ. 

Ο ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: “Συμφωνούμε πως έχει καθιερωθεί αυτά τα βραβεία να τα κερδίζουν κατά κύριο εκτελέσεις. Τελειώματα φάσεων με εντυπωσιακό τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το τελείωμα είναι απλά διεκπεραιωτικό. Όλο το υπόλοιπο όμως, είναι αγνή, ποδοσφαιρική μαγεία. Μία διαγώνια, 50άρα μπαλιά του Σάστρε , ένα υπέροχο κοντρόλ του Μουργκ. Οι βάσεις είχαν μπει. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Mr.Breeze, Γιάννης Κωνσταντέλιας. Πήρε τη μπάλα από τον Μουργκ, έπαιξε το 1-2 με τον Μπράντον και βρέθηκε απέναντι από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Μία μαγική ντρίμπλα κι ένα αδιανόητο τακουνάκι. Τελευταία πινελιά από τον Οζντόεφ κι η ιστορία γράφτηκε”. 

Ο ΠΑΟΚ αναφέρει επίσης ότι: “Το γκολ του Ρώσου μέσου κέρδισε ήδη πολλά βραβεία. Κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής, κορυφαίο γκολ του ΠΑΟΚ τον Νοέμβριο, η ασίστ του Ντέλια ήταν η κορυφαία ενέργεια του Νοεμβρίου επίσης”. 

Ακόμη, αναφέρει: “Το αριστούργημα αυτό συγκέντρωσε το 45,47% των ψήφων του κοινού κι αναδείχθηκε γκολ της χρονιάς. Αυτό που του δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία, ήταν ο ισχυρός ανταγωνισμός που είχε να αντιμετωπίσει. Το εξαιρετικό γκολ του Νάρεϊ μετά από ένα ακόμα μαγικό του Κωνσταντέλια και η… σουτάρα του Zile στη Σκωτία κόντρα στη Χαρτς συμπλήρωσαν το βάθρο”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα