Πανελλήνιο Τουρνουά Kορασίδων, 3-5 Ιανουαρίου

Μετά το «1ο πανελλήνιο τουρνουά παμπαίδων», ένα ακόμα μεγάλο μπασκετικό event του Ορφέα Νέου Σκοπού, αναμένεται να στρέψει και πάλι όλα τα «μπασκετικά» -και όχι μόνο- βλέμματα στις Σέρρες, αυτή τη φορά σε επίπεδο κοριτσιών.

To «Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων», θα πραγματοποιηθεί στον Νέο Σκοπό Σερρών, 03 με 05 Ιανουαρίου 2018, με τη συμμετοχή οκτώ εκ των μεγαλύτερων Ελληνικών ομάδων:

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ,
Ολυμπιακός, Κρόνος Γέρακα, Ομάδα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ασπίς Ξάνθης, Πιερικός και «Ορφέας» Ν. Σκοπού Σερρών (διοργανωτής της εκδήλωσης), με τις ακαδημίες των κορασίδων (γεννηθείσες το 2004-5).Το τουρνουά θα περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών Κορασίδων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Σκοπού Σερρών.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του «Τουρνουά Παμπαίδων» της Ε.Ο.Κ. , ο Ορφέας Νέου Σκοπού προχωράει σε μια νέα διοργάνωση που θα συγκεντρώσει και πάλι τις μεγαλύτερες μπασκετικές ομάδες στις Σέρρες!

150 κορασίδες – νεαρά ταλέντα του μπάσκετ, θα συμμετάσχουν στους αγώνες ενώ ολόκληρη η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει στην πόλη των Σερρών πάνω από 500 άτομα (συμπεριλαμβανομένων αθλητών, συνοδών, προπονητών, κλιμακίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), διαιτητών, δημοσιογράφων, αθλητικογράφων, κ.α) και προβλέπεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις του αθλήματος, από όλη την Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα