Παναθηναϊκός: Τρίτωσε το κακό για τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Τρίτωσε το κακό για τον ΜπόλονιalambosΔευ, 01/04/2021 - 15:59

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ένας προπονητής που τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και τώρα στον Παναθηναϊκό προσπαθεί να "χτίσει" ομάδες που δύσκολα χάνουν και σε έναν βαθμό το πετυχαίνει. Το θέμα όμως είναι ότι και οι νίκες δεν έρχονται εύκολα

απέναντι σε κανέναν σχεδόν αντίπαλο. Υπάρχουν και μερικές ομάδες δε, τις οποίες δεν έχει νικήσει ακόμα. Μια από αυτές είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Τουλάχιστον στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ως προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε την ισοπαλία. Διότι ως προπονητής του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2011-12 είχε γνωρίσει την ήττα τόσο στην Τούμπα όσο και στην Τρίπολη. Στις 6 Νοεμβρίου του 2011 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο Εμάνουελ Περόνε είχε πετύχει το μοναδικό γκολ στη νίκη του Αστέρα με 1-0. Προπονητής εκείνης της νίκης ήταν ο Στάικος Βεργέτης.

Στο ματς του δεύτερου γύρου οι Αρκάδες πήγαν στην Τούμπα με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μάλιστα μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Μπόλονι έχανε στο σπίτι της με σκορ 0-3. Περόνε, Ναβάρο και Χουανίτο ήταν οι σκόρερ του Αστέρα, πριν απαντήσει ο ΠΑΟΚ με τους Αθανασιάδη και Γεωργιάδη, χωρίς να πετύχει όμως την πλήρη ανατροπή.

Στο ματς της Λεωφόρου το 0-0 έδωσε τον πρώτο βαθμό στον Μπόλονι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αλλά η εικόνα του αγώνα μάλλον έδινε περισσότερες πιθανότητες στο διπλό παρά στον άσο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι τέθηκε αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης για τρίτη φορά στην καριέρα του και δεν κατάφερε να νικήσει ούτε αυτή με τους Αρκάδες να αποτελούν "κακό του δαίμονα".

Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 15:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα