Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο και πλέι μέικερ

Κόντρα στην Μονακό θα ήταν μια απλή εκτός έδρας ήττα σε μια διοργάνωση που κάθε ματς είναι Γολγοθάς. Κόντρα στον Άρη, όμως, για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ταρακουνήθηκε για τα καλά και πλέον με το “καλημέρα” το ματς κόντρα στην τούρκικη ομάδα έχει αποκτήσει έναν πολύ περίεργο και απαιτητικό χαρακτήρα.

Η Φενέρ δεν είναι κι η πιο εύκολη ομάδα στον κόσμο να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις, όμως, μια ατμόσφαιρα από τα παλιά στο ΟΑΚΑ

μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ανακουφιστεί από το κακό ξεκίνημα και να μπει με το δεξί στην διοργάνωση, όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Το πρώτο, πιο σημαντικό και μοναδικό ίσως μέλημα των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη είναι η άμυνα. Οι “πράσινοι” σήμερα πρέπει να είναι θυμωμένοι, όχι με τους αντιπάλους, αλλά με τους ίδιους τους τους εαυτούς. Πρέπει να βγάλουν ότι έχουν στο παρκέ να κρατήσουν την ομάδα του Τζόρτζεβιτς κάτω από τους 70 πόντους και να πάρουν τη νίκη.

Επιθετικά ο Παναθηναϊκός, όπως και πολλές άλλες ομάδες αυτή την περίοδο, μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος, αμυντικά όμως, αρκεί να αποδείξει τον μαχητικό του χαρακτήρα. Αναμφίβολα η ελληνική ομάδα θέλει ενίσχυση στην θέση “1”. Ο Γιόβιτς θέλει αλλά δεν μπορεί, αφού χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον έναν μήνα αποθεραπεία κι η αναζήτηση, πάντα με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, έχει γίνει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο.

Η νίκη κόντρα στην Φενέρ, θα δώσει στον Παναθηναϊκό και χρόνο, αλλά και διάθεση να δει τη συνέχεια διαφορετικά. Όλοι γνώριζαν πως ξεκινάει ίσως η πιο δύσκολη σεζόν στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας κι όλοι πρέπει να καταλάβουν άμεσα πως είναι απαραίτητο να υπερβάλλουν εαυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα