Παναθηναϊκός: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού! Προς αναβολή το ματς με Αστέρα!

Παναθηναϊκός: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού! Προς αναβολή το ματς με Αστέρα!ntzouaniΣάβ, 01/02/2021 - 21:03

 

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα θα αποφασισθεί η διεξαγωγή ή όχι του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς προέκυψαν τέσσερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες του Τριφυλλιού! 

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τη Λίγκα και τους ανθρώπους του Αστέρα, αφού υπάρχουν

συμπτώματα κορωνοϊού και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πλέον οι υπεύθυνοι του συλλόγου αναμένουν τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ, τα οποία θα γνωστοποιηθούν το πρωί της Κυριακής! Αν προκύψει άλλο ένα θετικό κρούσμα, τότε θα αναβληθεί το παιχνίδι, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει κανονικά το ματς το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 στη Λεωφόρο. 

Μάλιστα για να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά δεν έγινε η προπόνηση, ενώ οι παίκτες δεν θα μείνουν στο ξενοδοχείο, όπως συνηθίζεται πριν από τους αγώνες, αλλά στα σπίτια τους! 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα θα αποφασισθεί η διεξαγωγή ή όχι του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς προέκυψαν τέσσερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες του Τριφυλλιού!  Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 21:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα