Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι εργασίες στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι εργασίες στη ΛεωφόροtnalΤετ, 12/23/2020 - 10:55

Την άφιξη του νέου χλοοτάπητα περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο του “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Οι εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συνεχίζονται, κάτι που δείχνει την πρόθεση της διοίκησης για παραμονής της ομάδας στη φυσική έδρα έως το φινάλε της εφετινής σεζόν. Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη από την Ολλανδία το ειδικό μηχάνημα για την ανάπτυξη της σποράς του χλοοτάπητα, προκειμένου να τοποθετηθεί στα σημεία όπου έχει παρατηρηθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” αισιοδοξούν πως τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί σύντομα και πως στις 3 Ιανουαρίου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Την άφιξη του νέου χλοοτάπητα περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο του “Απόστολος Νικολαΐδης”. Article publish on Τετ, 12/23/2020 - 10:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα