Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι και το... γκρουπ εξέλιξης

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι και το... γκρουπ εξέλιξηςntzouaniΣάβ, 11/28/2020 - 16:24

 

Μια σημαντική διαφοροποίηση στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα των παικτών του Παναθηναϊκού έχει φέρει το τελευταίο διάστημα ο Λάζλο Μπόλονι

Μετά από σχετική επιθυμία

του Ρουμάνου τεχνικού και έγκριση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί το "γκρουπ εξέλιξης", όπως το έχει ονομάσει ο Μπόλονι, στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας. 

Το ζητούμενο είναι στο συγκεκριμένο γκρουπ -το οποίο προπονούν οι συνεργάτες του Μπόλονι, Κουζνέτσοφ και Συλαϊδόπουλος - να δουλέψουν έξτρα οι ποδοσφαιριστές που ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι χρειάζονται βελτίωση σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού τους, όπως για παράδειγμα η τεχνική, η ντρίπλα, η σέντρα, η τελική προσπάθεια, η φυσική κατάσταση κτλ. 

Οι παίκτες που βρίσκονται στο γκρουπ εξέλιξης είναι περίπου 14 και δεν έχουν μόνιμη... θέση, αλλά ανάλογα με τα σημάδια βελτίωσης που παρουσιάζουν - σύμφωνα με τις μετρήσεις που γίνονται με τα GPS, αλλά και με την εικόνα που διαμορφώνουν οι βοηθοί του Μπόλονι - θα υπάρχουν προσθαφαιρέσεις στη λίστα συμμετεχόντων. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μια σημαντική διαφοροποίηση στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα των παικτών του Παναθηναϊκού έχει φέρει το τελευταίο διάστημα ο Λάζλο Μπόλονι.  Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 16:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα